MAJLIS SAMBUTAN HARI RAYA AIDILFITRI 1445H

22 April 2024, Johor Bahru – Perbadanan Islam Johor (PIJ) dengan kerjasama Anak Syarikat dan Kumpulan telah mengadakan Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri 1445H bertempat di Dewan Kencanapuri, Pulai Spring Resort, Johor Bahru, Johor.
Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri PIJ ini diserikan lagi dengan kehadiran Yang Berhormat Tan Sri Dato’ Dr. Haji Azmi bin Rohani, Setiausaha Kerajaan Johor dan Yang Berhormat Tuan Haji Mohd Fared Mohd Khalid, Pengerusi Jawatankuasa Hal Ehwal Agama Islam Negeri Johor yang merupakan Ahli Lembaga Pengarah Perbadanan Islam Johor.
YB Tan Sri Dato’ Dr. Haji Azmi bin Rohani dan YB Tuan Haji Mohd Fared Mohd Khalid turut meluangkan masa untuk merakamkan gambar kenang-kenangan bersama kakitangan PIJ dan juga tetamu lain yang turut hadir memeriahkan majlis ini.
Majlis bermula seawal jam 11.00 pagi sehingga 3 petang dan lebih 400 orang yang hadir memeriahkan majlis. Insya-Allah, majlis sambutan aidilfitri ini akan diadakan setiap tahun bagi meraikan bulan syawal serta memantapkan jalinan ukhwah sesama kita.